​Το ότι είχε σχέση με bisexual χωρίς να το γνωρίζει εξαρχής, αποκάλυψε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου:

«Δεν το είχαμε συζητήσει πριν κάνω σχέση. Το έμαθα κατά τη διάρκεια της σχέσης τυχαία. Μου το είπε ένας κοινός γνωστός, τύπου ίντριγκα για να χωρίσω, αλλά εγώ το βρήκα και πάρα πολύ θετικό. Δεν με πείραξε καθόλου. Βρήκα πολύ θετικό ότι ένας άνθρωπος είναι αρκετά ανοιχτό μυαλό, ώστε κάτι που θέλει να το κάνει και πράξη. Γιατί οι περισσότεροι δεν το κάνουν».

0139_MARILENA_PANAGIOTOPOYLOY_16122014.jpg
Πως αντέδρασε εκείνος όταν του το είπε;

«Ένιωσε άβολα γιατί νόμιζε ότι εγώ θα του το κάνω θέμα και θα είναι θέμα τσακωμού. Όταν κατάλαβε ότι ήθελα να το συζητήσω θετικά, χάρηκε πάρα πολύ, κι αυτό μάλιστα βοήθησε και την σχέση μας. Έγινε πολύ καλύτερη μετά».

7622_MARILENA_PANAGIOTOPOYLOY_2592014.jpg
Άλλωστε κατά την άποψη της, «όταν κινούμαστε στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά εγώ που έχω ζήσει σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο όπου είναι λίγο πιο ανοιχτά μυαλά οι άνθρωποι, είναι λογικό κάποια στιγμή να σου τύχει κι αυτό. Δεν το θεωρώ κάτι φοβερό. Εγω πιστεύω πιο πολύ στο ανοιχτό μυαλό, και στο να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά σε αυτά τα θέματα. Δεν νομίζω ότι κάνει καμία διαφορά αν κάποιος είναι homosexual ή bisexual. Όλα αυτά είναι ταμπελίτσες και εξαρτώνται από την φάση της ζωής του καθ��νός».

Για να καταλήξει ότι «σε πολύ κόσμο συμβαίνει να αρέσουν και οι άνδρες και οι γυναίκες. Απλά τις περισσότερες φορές δεν το κάνουν πράξη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.