​Πιο ανοιχτά δεν γινόταν να μιλήσει ο γνωστός χορευτής από τις παλιές ελληνικές ταινίες, Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος σήμερα είναι 75 χρόνων!

sagior.jpg

«Όταν η σύζυγός μου, ύστερα από επτά χρόνια γάμου, τα είχε φτιάξει με τον Δημήτρη Μητροπάνο, μου το είπε κι εγώ της απάντησα ότι είχα σχέση με έναν αστυνομικό» είπε και αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του.

Τάκης-Σαγιωρ-Μελίντα.jpg
Εδώ είναι ο Σαγιώρ με την τότε σύζυγό του, Μελίντα

Ο Τάκης Σαγιώρ έχει κάνει τρεις γάμους και μίλησε και για τους τρεις! Ο πρώτος ήταν με την Ελένη Ελευθεριάδου, ο δεύτερος με την Λουίζα Μελίντα και ο τρίτος με την Ελίνα Διαμάντη.

«Ο πρώτος ήταν αναγκαστικό, διότι η κοπέλα, που τότε ήταν ανήλικη και δεν το ήξερα, έμεινε έγκυος. Έκανα μαζί της την κόρη μας, η οποία με τη σειρά της απέκτησε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι από το οποίο έχω δύο χαριτωμένες δισέγγονες. Ο δεύτερος με την ντάμα μου, τη Λουίζα Μελίντα, έγινε από πραγματικό έρωτα. Όσο για τον τρίτο, με μια τραγουδίστρια, ο οποίος κράτησε λίγο, τον πραγματοποίησα για σκάνδαλο, ήταν ένας... κουτογάμος που έγινε για πλάκα», λέει.

Δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και για τις ομοφυλοφιλικές επιθυμίες του! Τόνισε ότι ήταν πάντα πιστός σε όλες και όλους τους συντρόφους του.

«Προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είναι κατάρα να είσαι gay. Ας αφήσουν αυτά τα περί ανδρισμού. Ο άντρας ο σωστός δεν φαίνεται από τα παντελόνια που φοράει, ούτε από τα προσόντα του στο κρεβάτι, αλλά από τη συμπεριφορά του, τον τρόπο που μιλάει, που ζει και συναναστρέφεται τους άλλους», καταλήγει.

«Σεβόμουν τον άνθρωπο που είχα δίπλα μου και του έλεγα πάντα την αλήθεια. Ειδικά όταν παντρευόμουν, η προσωπική ζωή μου είχε να κάνει μόνο με τη γυναίκα μου. Και βέβαια όταν ξενοκοίταζα, χώριζα, όπως κι εκείνες, αν πήγαιναν με κάποιον άλλον, χώριζαν. Πράγμα που συνέβη με τη Μελίντα! Ύστερα από επτά χρόνια γάμου, όταν τα είχε φτιάξει με τον Δημήτρη Μητροπάνο -και αυτό είναι κάτι που δεν το ήξερε κανένας και το λέω τώρα για πρώτη φορά δημόσια- μου το είπε κι εγώ της απάντησα ότι είχα σχέση με έναν αστυνομικό, γελάσαμε και οι δύο και χωρίσαμε πολύ φιλικά».