​Σήριαλ μέσα σε λίγες ώρες έγινε η αιτία που οδήγησε στον χωρισμό, τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Βίκυ Κάβουρα: κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε ζήλεια, ενώ άλλοι «φωτογραφίζουν» τις απόψεις του τραγουδιστή για την θέση της γυναίκας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης και παρά το ότι συγκατοικούσαν. Η αιτία του φινάλε παραμένει άγνωστη και πρόσωπα από το περιβάλλον τους λένε ότι επήλθε ειρηνικά, ωστόσο, στο Διαδίκτυο οι φήμες οργιάζουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος ήταν υπερβολικά ζηλιάρης και, μάλιστα, η ζήλεια του φέρεται να οδήγησε το πρώην ζευγάρι σε καβγά κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Πάντως, λίγες ημέρες αργότερα, είχαν εμφανιστεί μαζί, στη βάπτιση της κόρης της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα...

Άλλα δημοσιεύματα κατηγορούν τις απόψεις του τραγουδιστή: ολόκληρος σάλος είχε ξεσπάσει στα μέσα Νοεμβρίου, όταν ο Νίκος δήλωσε «όταν τρώω, δεν σηκώνω το πιάτο μου… δεν δέχομαι για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Ότι η γυναίκα κάνει κουμάντο στο σπίτι, εγώ δεν το δέχομαι».

Πάντως, μιλώντας στην εκπομπή «Μία», η Βίκυ Κάβουρα φάνηκε να συμμερίζεται την άποψη του Νίκου. «Έτσι πρέπει να νιώθει ο άντρας. Ότι είναι από πάνω. Γιατί διαφορετικά δεν νιώθει άντρας. Ευνουχίζεται!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο star.gr, πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή αρκέστηκαν να επιβεβαιώσουν τον χωρισμό, προσθέτοντας ότι δεν έχουν να πουν κάτι παραπάνω για το θέμα…

Δείτε στα βίντεο όσα έλεγαν Οικονομόπουλος – Κάβουρα πριν χωρίσουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Σάλος με την δήλωση Οικονομόπουλου: «η γυναίκα είναι κάτω από τον άνδρα»

- Επιμένει ο Οικονομόπουλος: «η γυναίκα είναι κάτω από τον άντρα»

- Τι λέει η Βίκυ Κάβουρα για τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου ότι ο άνδρας είναι από πάνω;