​Ένα πάθημα που θα της γίνει μάθημα όχι μόνο σε εκείνη αλλά και σε όσες θελήσουν να την μιμηθούν, ήταν η περιπέτεια της 27χρονης βραζιλιάνας καλλονής, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, χαροπάλευε στην Εντατική έπειτα από αυξητική επέμβαση στα οπίσθιά της.

bumbum6.jpg
Η Αντρέσα Ουράχ που είχε πάρει την δεύτερη θέση στον περίφημο διαγωνισμό οπισθίων Miss BumBum, παραλίγο να χάσει το πόδι αλλά και την ζωή της, όταν τα εμφυτεύματα που έβαλε στο πόδι της μολύνθηκαν, με αποτέλεσμα να πάθει σηπτικό σοκ και να μείνει στην Εντατική για ένα μήνα.

bumbum1.jpg
Όπως θα δείτε και στις πραγματικά πολύ σκληρές εικόνες, τα πόδια και οι γλουτοί της μετά την επέμβαση είναι γεμάτοι τεράστιες τρύπες.

bumbum2.jpg
Αν και θα της πάρει καιρό για να κλείσουν, οι γιατροί υποστηρίζουν πως θα καταφέρει να αναρρώσει πλήρως.

bumbum3.jpg
Να σημειώσουμε, πως η 27χρονη Αντρέσα που έγινε διάσημη όταν υποστήριξε πως «πήγε» με τον Ρονάλντο (κάτι το οποίο εκείνος αρνείται), έχει υποβληθεί τα τελευταία πέντε χρόνια σε τουλάχιστον ΕΝΝΕΑ πλαστικές επεμβάσεις, στη μύτη, στη γνάθο, στο στήθος, έχει κάνει λιποαναρρόφηση, καθώς και βιοπλαστική διόρθωση του προσώπου και του αιδοίου της.

bumbum4.jpg
Ωστόσο, η επέμβαση στα οπίσθια παραλίγο να αποβεί μοιραία.

Ελπίζουμε μετά από αυτό, να βάλει μυαλό.
041214111350_0822.jpg041214111351_1560.jpg