​Την… αυτοκριτική της για το 2014 μέσω Instagram έκανε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια, ανέβασε ένα κείμενο το οποίο προφανώς την εκφράζει, μιλώντας για την χρονιά που έφυγε, και μαζί της πήρε έναν παλιό έρωτα (βλέπε Γιώργο Σαμαρά), για να της φέρει έναν καινούργιο, (βλ. Σπυράγγελο Λυκούδη).

foureira.jpg
«Στη ζωή κάνουμε διάφορα πράγματα. Μερικά από αυτά, ευχόμαστε να μην τα είχαμε κάνει ποτέ. Μερικά άλλα, ευχόμαστε να μπορούσαμε να τα επαναλάβουμε χιλιάδες φορές. Αλλά όλα αυτά, μας έκαναν αυτό που είμαστε, και στο τέλος, αυτά είναι που σχηματίζουν την κάθε λεπτομέρεια στον χαρακτήρα μας. Αν μπορούσαμε να τα διορθώσουμε ή να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, δεν θα είμασταν αυτό που είμαστε σήμερα. Γι΄αυτό ζήσε, κάνε λάθη, απέκτησε υπέροχες αναμνήσεις, αλλά ποτέ μα ποτέ μην σκεφτείς για δεύτερη φορά, ούτε ποιος είσαι, ούτε ποιος ήσουν, και το σημαντικότερο, μην σκεφτείς που πηγαίνεις» ήταν το… μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα για το 2015, συνοδεύοντας την φώτο με το σχόλιο:

«Κάντε την κάθε στιγμή σας μοναδική… Ευτυχισμένο το 2015…»

311214090942_2002.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιβεβαίωσαν τις φήμες Φουρέιρα-Λυκούδης: Εμφανίστηκαν χεράκι-χεράκι σε νυχτερινό κέντρο-ΔΕΙΤΕ την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού.