​Το σπίτι τους στην Αμερική άνοιξαν η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης και υποδέχθηκαν με τα διδυμάκια τους τη νέα χρονιά.

Το Καλομοιράκι παραδέχθηκε ότι με τον Γιώργο έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και καταφέρνουν να επικοινωνούν με τα μάτια.

kalomoira1.jpg

Υπάρχει άραγε ενδεχόμενο να επιστρέψουν όλοι μαζί μόνιμα στην Ελλάδα;

«Δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί όλες οι δουλειές μου είναι στην Αμερική. Αυτό που ��ίγουρα θέλουμε είναι να επισκεπτόμαστε πιο συχνά την Ελλάδα, ειδικά τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά», λέει ο Γιώργος και η Καλομοίρα προσθέτει:

«Θέλω μεγαλώνοντας τα παιδιά μου, να έχουν σχέσεις με την Ελλάδα γιατί έχουν και ελληνικές ρίζες».

kalomoira2.jpg

Όσο για ένα ακόμα παιδάκι; Η Καλομοίρα δεν κρύβει ότι θέλει πολύ ένα κοριτσάκι.

«Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε ένα κοριτσάκι. Όμως δεν μπορεί να μου εγγυηθεί κανείς ότι το τρίτο παιδί θα είναι κοριτσάκι. Και ο Γιώργος μου ξεκαθάρισε ότι αν προχωρήσουμε για τρίτο και βγει αγόρι, θα κάνουμε και τέταρτο και πέμπτο μέχρι να έρθει το κορίτσι. Και ξέρω πως αν θέλει κάτι το καταφέρνει. Τέτοιος άνδρας είναι», λέει το Καλομοιράκι.

Παραδέχθηκε επίσης ότι δεν έχει εγκαταλείψει τα όνειρά της για το τραγούδι.

kalomoira3.jpg

«Θα ήθελα να βγάζω ένα – δύο τραγούδια το χρόνο, χωρίς βι��σύνη ή άγχος. Δουλεύω αρκετά στο στούντιο και πειραματίζομαι με καινούργιους ήχους και τραγούδια. Μ’ ενδιαφέρει η καλή μουσική. Δεν έχω εγκαταλείψει τα μουσικά μου όνειρα, λόγω παιδιών. Απλώς για ένα διάστημα θεώρησα πιο σωστό να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Βρίσκω όμως τρόπους να συνδυάσω τη μητρότητα με τη δουλειά», είπε.