​Και ενώ όλοι περιμέναμε ότι αυτοί οι δύο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι φήμες που τους θέλουν να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους γίνονται ολοένα και πιο έντονες! Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Ηλία Βρεττό, οι οποίοι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δημιούργησαν γκρίνιες και καυγάδες… Αυτό όμως που φαίνεται να έφερε την οριστική ρήξη ήταν η άρνηση της παρουσιάστριας, να συνοδεύσει τον αγαπημένο της σε κάποια βραδινή έξοδο. Εκείνος της εξέφρασε τα παράπονα του και όλο αυτό κατέληξε σε έναν μεγάλο καυγά…

evaggelia-aravani-ilias-vrettos.jpg
Τότε, εκείνη μάζεψε τα πράγματα της κι έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν τον τελευταίο καιρό, στην Καλλιθέα και πήγε να μείνει στο πατρικό της, στον Κορυδαλλό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρασαν ��ωριστά και τις γιορτές, καθώς όπως σας έχει ενημερώσει και νωρίτερα το star.gr, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, ενώ ο τραγουδιστής είναι στην Αθήνα.

Ωστόσο, στενοί φίλοι του ζευγαριού θέλουν να πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν προσωρινό χωρισμό και ότι οι δυο τους θα είναι σύντομα και πάλι μαζί.