​Από το νέο του τραγούδι «πιάστηκε» ο Μύρωνας Στρατής και εξήγησε γιατί χώρισε από την Μαίρη Συνατσάκη μετά από 4 χρόνια σχέσης, ενώ αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Νατάσσα Μποφίλιου! Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και 14 χρόνια που είναι single, αλλά και ότι είχε δύο σχέσεις όλες κι όλες!

«Μερικές φορές δεν φτάνει η αγάπη… Η καθημερινότητα, η ζωή, κάποια άλλα προβλήματα μπορούν να χαλάσουν μια σχέση», είπε ο νεαρός τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι έγραψε το τραγούδι πριν από περίπου τρεις μήνες. «Δεν φτάνει η αγάπη» λέγεται το τραγούδι και... όλοι καταλαβαίνουμε πού το πάει ο Μύρωνας.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής διέψευσε ακόμα μία φορά τα δημοσιεύματα για τη φημολογούμενη νέα σχέση του: «όταν μου είπαν τις φήμες για τη Νατάσσα Μποφίλιου το βρήκα παράξενο, αδιανόητο. Την συμπαθώ πάρα πολύ, την γνωρίζω από παλιά, την θαυμάζω κιόλας, αλλά δεν έχουμε βρεθεί κάπου τα τελευταία δύο χρόνια».

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι μόνος μου, από τα 18 μέχρι τα 32! Είχα δύο κοπέλες, 12 χρόνια η πρώτη σχέση και 4 η δεύτερη», κατέληξε ο Μύρωνας και άφησε τους πάντες άφωνους!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Μύρωνας Στρατής για Συνατσάκη και Μποφίλιου