​«Ερωτευμένη» με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία δεν κρύβει την αδυναμία που του έχει, ακόμα και όταν τα φλας… αστράφτουν!

8635_KOMNINOY_PAPAGEORGIOY_22122014.jpg
Και εκείνος όμως δεν κρύβει στις κατά καιρούς συνεντεύξεις του, πως η μητέρα του είναι… το γούρι του, αντλώντας έμπνευση από εκείνη, αφού πλέον ακολουθεί τον δικό του δρόμο στα μονοπάτια της υποκριτικής.

8628_KOMNINOY_PAPAGEORGIOY_ATHERIDOY_GKASOYKA_22122014.jpg
Ο Γιώργος, αποφοίτησε από το Εθνικό το 2007, ενώ έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο θεατρικό σανίδι, ενώ είναι και ο frontman του συγκροτήματος «Polkar», χωρίς να κρύβει ότι η υποκριτική είναι η μεγάλη του αγάπη, και η μουσική έρχεται δεύτερη.

Οι παπαράτσι τσάκωσαν μαμά και γιο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Λίλιομ» στο θέατρο «Πόρτα», με τον Γιώργο να κλέβει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις λόγω του παρουσιαστικού του.

8633_KOMNINOY_PAPAGEORGIOY_22122014.jpg
Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε κάποια θεατρική παράσταση, αφού αρέσκονται να παρακολουθούν παρέα θεατρικά έργα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του έχει δηλώσει πως είναι πολύ περήφανος για την μητέρα του, όπως κι εκείνη για τον γιο της, ενώ ακούει κάθε φορά την κριτική που του κάνει στα θεατρικά έργα όπου εκείνος παίζει.