​Κεράκια για τα 11 χρόνια της εκπομπής του «Στην υγειά μας» έσβησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα». Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δύο πολύ σοβαρά ατυχήματα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του.

«Δε φοβήθηκα ακριβώς, είπα τετέλεσται, ήμουν σίγουρος. Ζω χάρη στον φίλο μου και συνάδελφο Κώστα Αποστολάκη, γιατί κάναμε πρόβες, φύγαμε από το θέατρο, ήμουν κουρασμένος, είχα κάνει 15 ώρες πρόβα. Κλειδώνω το θέατρο και λέω “αμάν άφησα μέσα το κράνος”. Δεν πειράζει λέω θα πάω χωρίς κράνος, νύχτα είναι, καλοκαιράκι, ήταν Σεπτέμβρης ακόμα, θα πάω σιγά σιγά. Ο Κώστας ο Αποστολάκης με «σταύρωσε» να πάρω το δικό του γιατί εκείνος μένει κοντά. Δεν ήθελα. Τελικά μου το έβαλε με το ζόρι. Μετά από 5 χιλιόμετρα πέρασε ένας πιτσιρικάς με κόκκινο και έγινε αυτό που έγινε» περιέγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θέλω να πω αν δε φορούσα το κράνος δε θα ζούσα σίγουρα. Και έτσι νόμιζα ότι δε θα ζήσω γιατί πέρασα πάνω από το τζιπ και σύρθηκα 160 μέτρα, δεν αισθανόμουν τίποτα πάνω μου, μόνο το χέρι μου που πεταγόταν ψηλά. Λέω εντάξει, τελειώνουμε τώρα. Και δεν έπαθα τίποτα, ούτε καν κάταγμα».