​Τελειωμό δεν έχει το «θάψιμο» στην Αντζελίνα Τζολί από την αντιπρόεδρο της Sony Pictures: σε καινούργια emails που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η ηθοποιός χαρακτηρίζεται «εντελώς τρελή», εκτός από «ατάλαντο κακομαθημένο πιτσιρίκι»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το απίστευτο παρασκήνιο ήρθε στο φως μετά την επίθεση χάκερ στη «Sony Entertainment» και προέρχεται από διάλογο που είχαν ο παραγωγός Σκοτ Ρούντιν και η αντιπρόεδρος της εταιρείας, Έιμι Πασκάλ, με αφορμή την ταινία «Cleopatra».

Αυτή τη φορά, η συνομιλία γίνεται μεταξύ του παραγωγού, της αντιπροέδρου και την ηθοποιού, ωστόσο, τα «καρφιά» πέφτουν όταν Ρούντιν και Πασκάλ βγάζουν την Αντζελίνα από την συζήτηση.

Οι τρεις συζητούν για το ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του «Cleopatra» και το όνομα του Μάρτιν Σκορτσέζε πέφτει στο τραπέζι. «Πείτε αν πρέπει να κάνω κάτι για αυτό. Με ευκολία παίρνω το αεροπλάνο και πάω να παρακαλέσω τον Μάρτι», λέει η Αντζελίνα και, όταν μαθαίνει ότι ο Σκορτσέζε είναι κλεισμένος μέχρι το 2016, προτείνει να δοκιμάσουν κάποιον καινούργιο.

Βγάζοντας την ηθοποιό εκτός, ο Ρούντιν λέει στην Πασκάλ «σκότωσε με, τώρα… Είναι τελείως τρελή»! Μάλιστα, όταν προτείνεται συνάντηση με την Αντζελίνα ώστε να βρεθεί άκρη, ο ίδιος το ξεκόβει χαρακτηριστικά: «όχι! Όοοοοχι, όοοοοχι συνάντηση με τίποτα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΔΕΙΤΕ ποιος αποκάλεσε την Τζολί «ατάλαντο κακομαθημένο πιτσιρίκι»!

- To βλέμμα που «σκοτώνει»: Όταν η Τζολί συνάντησε την γυναίκα που την «έθαψε»