​Την δική του απάντηση ��τη φραστική επίθεση της Χρυσούλας Διαβάτη και σε όσους άλλους επέκριναν τον Σάκη Ρουβά για τον ρόλο του Διονύσου, έδωσε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Δημήτρης Λιγνάδης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Λιγνάδης ξεκαθαρίζει τον λόγο για τον οποίο επέλεξε τον Σάκη για τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ, με πολύ εύστοχο τρόπο, απαντά ότι συμφωνεί με την δημιουργία αστυνομίας θεάτρου και πως έχει διαμορφωθεί σχετική πτέρυγα στις φυλακές… Διαβατών!

Αναλυτικά, η απάντηση του σκηνοθέτη:

«Λοιπόν, φίλοι/ες μου, για να μη χάνουμε και τα λίγα γραμμάρια χιούμορ που μας απέμεινε: Προσπερνώ τα… ιλαροτραγικά παρεπόμενα της βραβεύσεως του Ρουβά (τη «γνώμη» μου για εκείνον την εξέφρασα δύο χρόνια πίσω, επιλέγοντάς τον να παίξει ΑΥΤΟΝ τον Διόνυσο σε ΑΥΤΕΣ τις "ΒΑΚΧΕΣ" – όπως έχω επιλέξει άλλους αλλιώς σε άλλες δουλειές μου) Βρίσκω όμως ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ την πρόταση για Αστυνομία θεάτρου!!! Μήπως γνωρίζει κανείς ποιοι και πόσοι θα την απαρτίζουν, τι προσόντα και εφόδια απαιτούνται πότε γίνονται αιτήσεις; Γιατί σκέφτομαι σε μια εβδομάδα με το που θα ανεβάσω το «Κρίμα που είναι πόρνη» στο Εθνικό –εάν φυσικά δεν έχω φυλακισθεί από εκείνη ως τότε- να ενταχθώ στο δυναμικό της και να ξεκινήσω καλλιτεχνικές επιχειρήσεις «ΣΚΟΥΠΑ» (με το φαράσι και τσόκαρα)!!! Λέω μάλιστα να κάνω αρχή συλλήψεων με τους ημιμαθείς κουλτουριάρηδες, τους δήθεν ηθικολόγους, τους μίζερους, τους ασχημολάγνους και το κατιναριό! Άκουσα πως έχει ήδη διαμορφωθεί σχετική ��τέρυγα στις φυλακές Διαβατών. Αληθεύει; (Κάθε πληροφορία θα είναι πολύτιμη, σας ευχαριστώ!)».

lignadis_diavati.jpg