​Κάθε άλλο παρά… αγγελικά είναι τα πράγματα στα παρασκήνια του φετινού σόου της «Victoria’s Secret»: σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας από τους σέξι «αγγέλους» της εταιρείας εσωρούχων δεν ανέβηκε στην πασαρέλα εξαιτίας μίας τραγουδίστριας!

Το παρασκήνιο πίσω από την λαμπερή επίδειξη δίνει και παίρνει, με τις φήμες να λένε πως η Τζέσικα Χαρτ, η αγαπημένη του «δικού μας» Σταύρου Νιάρχου, δεν πήρε μέρος στο σόου λόγω της… Τέιλορ Σουίφτ, η οποία ήταν μεταξύ των τραγουδιστών.

taylor_swift_dissed_by_victorias_secret_model_jessica_hart_she_didnt_fit.jpg

(Τζέσικα Χαρτ - Τέιλορ Σουίφτ στο περσινό σόου της εταιρείας)

Οι δύο κυρίες της showbiz έχουν κόντρα από το περσινό σόου, όταν η Τζέσικα «έθαψε» την εμφάνιση της Τέιλορ, με αποτέλεσμα φέτος η τραγουδίστρια να ασκήσει βέτο στο μοντέλο.

«Δεν ανακοινώθηκε ότι η Τζέσικα δεν θα περπατήσει στην πασαρέλα. Ήταν απαίτηση της Τέιλορ, προκειμένου να πάρει μέρος στο σόου», δήλωσε καλά πληροφορημένη πηγή στην εφημερίδα «NY Daily News» και πρόσθεσε: «κανείς δεν έπρεπε να ξέρει την απαίτηση της τραγουδίστριας και από την εταιρεία αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό».

Αν και λίγο πριν το σόου η «Victoria’s Secret» διέψευσε την απουσία της Τζέσικα, η καλλονή από την Αυστραλία ουδέποτε εμφανίστηκε στην πασαρέλα και, μάλιστα, στα social media «ανέβασε» φωτογραφία από... την περσινή επίδειξη, στέλνοντας τις ευχές της στους υπόλοιπους «αγγέλους»!