​Τέλος δε φαίνεται να έχουν οι σκοτούρες για τον ηθοποιό Ιάκωβο Μυλωνά αφού μετά τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του, όπως σας είχαμε ενημερώσει, που είχε δηλώσει πως την εγκατέλειψε όταν ήταν έγκυος, άλλη μία γυναίκα ξεσπά εναντίον του.

Το μοντέλο και ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή με αφορμή κάτι φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και οι οποίες απεικόνιζαν την ίδια και τον ηθοποιό σε βραδινή έξοδο, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

ΜΥΛΑ.jpg

Όχι μόνο δεν είναι ζευγάρι η Μάρα με τον Ιάκωβο αλλά αντίθετα εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί τον ηθοποιό πως εκμεταλλεύτηκε το επαγγελματικό τους ραντεβού για να πουλήσει το θεατρικό έργο που ανεβάζει.

«Εξ'αιτίας πολλών ανοήτων και προσβλητικών δημοσιεύσεων προς το άτομό μου και την προσωπική μου ζωή,βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να καταθέτω τα ακόλουθα αυτονόητα. Συναντήθηκα με τον κ.Ιάκωβο Μυλωνά στις 19 Νοεμβρίου,κατόπιν σύστασης από συνάδελφο,όταν με ενημέρωσαν οτι αναζητεί ηθοποιό για συνεργασία. Τηλεφωνηθήκαμε ,πέρασα τη διαδικασία της οντισιόν και μία εβδομάδα αργότερα ειδοποιήθηκα πάλι τηλεφωνικώς από τον ίδιο για τη θετική έκβαση και την επικείμενη συνεργασία μας. Στη διάρκεια της πρόβας κάναμε επίσης μία συζήτηση ως προς τις κινήσεις που θα ακολουθούσαμε για την κοινοποίηση και διαφήμιση της παράστασης. Μία από τις προτάσεις ήταν και η κοινή μας έξοδος- εμφάνιση σε εστιατόριο του Χαλανδρίου με στόχο να λειτουργήσει ως προπομπός με τίτλο «Κάτι ετοιμάζουν Μυλωνάς- Δαρμουσλή. Από την πρώτη στιγμή δήλωσα αντίθετη και κάθετη στην εμπλοκή μου σε οποιαδήποτε προσβολή με τη μέθοδο των ροζ ή κίτρινων δημοσιεύσεων- φημολογιών. Όμως συνέβη… Τέτοιου τύπου προωθητικές ενέργειες για ένα καλλιτεχνικό προϊόν νόησης και πνεύματος δεν αποτελούν διαφήμιση. Αντιθέτως υποτιμούν και υποβιβάζουν την όποια προσπάθεια, πηγάζουσα από αγάπη και μεράκι για το θέατρο. Αυτή η νοοτροπία και αισθητική δε με αφορά και αποχωρώ. Η συμμετοχή μου στο έργο «Χωρίς Ανάσα» ακυρώνεται οριστικώς και αμετακλήτως» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

ΜΑΡΑ (635x676).jpg