Το σπίτι της στην Ουάσιγκτον άνοιξε για πρώτη φορά η Καλομοίρα, σύστησε τα δίδυμα αγοράκια της, Νίκο και Δημήτρη, ενώ μίλησε για τη ζωή της εκεί, την οικογένειά της αλλά και για ποιο λόγο αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα.

Όπως η ίδια παραδέχθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Σατσίδη, η ζωή της έχει αλλάξει τελείως από τότε που έγινε μητέρα.

«Όλη η ζωή μου είναι τα παιδιά. Αλλάζουν όλα με αυτά! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά όλα αλλάζουν προς το καλό. Σαν να έχει νόημα η ζωή» ανέφερε ενώ πρόσθεσε: «Δεν περίμενα να γίνω τόσο νωρίς μητέρα. Χαίρομαι που είμαι νέα μαμά. Σε όποια ηλικία και να γίνεις μητέρα, νομίζω είναι τέλεια»

Η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι έφυγε λίγο από την Ελλάδα λίγο μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision και πήγε πίσω στην Αμερική ακολουθώντας απλά το ένστικτό της.

«Πιστεύω πολύ στο ένστικτό μου. Όταν νιώθω κάτι δεν μπορεί ο άλλος να μου πει τι να κάνω στη ζωή μου.. Νομίζω είχα κουραστεί και ότι δεν θα έκανα καλή δουλειά στο τραγούδι αν δεν το ένιωθα. Ήθελα break» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ