​Για όλα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Μία» και απάντησε σε εκείνους που τον χαρακτηρίζουν «υπερόπτη» επειδή δε θέλει να φωτογραφίζεται με τον κόσμο.

«Θα αποφασίζω εγώ με ποιον θα βγαίνω έξω και ποιον θα κάνω παρέα. Η δουλειά του κοινού είναι να ακούει, να παρακολουθεί, να κρίνει, να αποφασίζει στο χρόνο αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα είναι λαϊκισμοί αίσχιστου είδους»

Η έκφραση του Γιάννη Μπέζου αλλάζει όταν απευθύνεται στην μοναχοκόρη του, Ηρώ, η οποία ακολουθεί τα επαγγελματικά του χνάρια: «αυτή η δουλειά δεν γίνεται ούτε στο όνομα του πατρός ούτε στο όνομα της μητρός. Ο χρόνος μιλάει ούτε καν το κοινό, γιατί κι αυτό κάποιες φορές ακολουθεί βλακείες» αποκάλυψε.

Ο ίδιος όπως εξομολογήθηκε, της συμπεριφέρεται όπως στους υπόλοιπους νέους συναδέλφους.

Πως νιώθει όμως η ίδια για το «βαρύ» επώνυμο που κουβαλάει; «άλλες φορές τη διευκολύνει και άλλες τη δυσκολεύει. Τι άλλο να κάνει. Το όνομά της δεν μπορεί να το αρνηθεί, και εδώ που τα λέμε δεν είναι και για να το αρνηθεί»

κορη.jpg

Ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Ναταλία Τσαλίκη 30 ολόκληρα χρόνια έδωσε συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος να κρατήσει ένα γάμο: «να καταλαβαίνουμε πως όταν οι άνθρωποι είναι πολλά χρόνια μαζί δεν μπορεί να είναι ίδιοι. Οπότε πρέπει να υπάρχει κατανόηση. Το δεύτε��ο είναι να μην είναι ο ένας πάνω στον άλλο αλλά να προχωράνε δίπλα. Και το τελευταίο να μ��θουν να ακούν ο ένας τον άλλο» πρόσθεσε.