Με μία τρυφερή φωτογραφία του Πολ Γουόκερ και της κόρης του τίμησε ο Βιν Ντίζελ τον ένα χρόνο από τον τραγικό χαμό του συναδέλφου, συμπρωταγωνιστή και φίλου του, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο αμάξι του!

«Ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου… Ήταν περήφανος που ήταν ο θείος Πάμπλο… Γυρίζαμε μία σκηνή στο “Fast & Furious 4” όταν γεννήθηκε η κόρη μου και ήταν ο μόνος στον οποίο το είπα, ήταν αυτός που ενθάρρυνε να κόψω τον ομφάλιο λώρο. Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο… ένας χρόνος πένθους… η απουσία του ακόμα με αφήνει άφωνο. Μας λείπεις Πάμπλο», έγραψε ο ηθοποιός στα social media, όπου «ανέβασε» μία φωτογραφία με τον αδικοχαμένο συνάδελφό του να κρατά αγκαλιά την κόρη του, Άλφα Έιντζελ.

vin.jpg
Εκτός από τον Βιν Ντίζελ, συγκινητικά μηνύματα και φωτογραφίες για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Πολ Γουόκερ δημοσιεύσαν στο Ίντερνετ κι άλλοι συντελεστές του «Fast & Furious», το έβδομο μέρος του οποίου άφησε μισό, με τα αδέρφια του, Κόντι και Κάλεμπ, να ολοκληρώνουν τις σκηνές του που έμειναν στη μέση...

LUCACRIS.jpg

Παράλληλα, στο κανάλι της ταινίας στο YouTube δημοσιεύτηκε βίντεο στη μνήμη του αδικοχαμένου ηθοποιού!

TYRESE.jpg

Δείτε στο βίντεο το αφιέρωμα του «Fast & Furious» στον Πολ Γουόκερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι Μαχητές Των Δρόμων» απόψε στο Star!