Θύμα Λιβανέζου επιχειρηματία έπεσε το μοντέλο Άννα Διαμαντοπούλου.

Η μελαχρινή καλλονή διατηρούσε σχέση με τον επιχειρηματία και όταν του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος ανέβασε στο διαδίκτυο ροζ φωτογραφίες της για να την εκδικηθεί.

Το μοντέλο και ο Λιβανέζος επιχειρηματίας είχαν σχέση για δύο μήνες και συζούσαν στη Βηρυτό. Όταν εκείνος άρχισε να την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους κι εκείνη αρνήθηκε τότε ξεκίνησε και ο εφιάλτης της.

Βρέθηκε "φυλακισμένη" σε μια ξένη χώρα αφού προκειμένου να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, ο πρώην σύντροφός της την κλείδωσε μέσα στο σπίτι.

Την συνέχεια η μελαχρινή καλλονή δεν την είχε φανταστεί.... Όταν κατάφερε να το σκάσει και πήγε στο αεροδρόμιο για επιστρέψει στην πατρίδα της, εκείνος την κυνήγησε και άρχισε να φωνάζει και να τη βρίζει. Οι άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου την έσωσαν από τα χέρια του.

Αμέσως μετά ο επιχειρηματίας ανέβασε στο facebook γυμνές φωτογραφίες της από προσωπικές τους στιγμές για να την εκδικηθεί που τον εγκατέλειψε. Η ίδια το διαπίστωσε όταν έφτασε στην Ελλάδα και άνοιξε το κινητό της, καθώς φίλοι και συγγενείς της έστελναν μηνύματα για να δουν τι είχε συμβεί.

BINTEO STAR