​Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Φουρέιρα όχι μόνο στη φωτογράφηση που έ��ανε για τις ανάγκες του περιοδικού «Kool», όπως σας ενημερώσαμε, αλλά και στη συνέντευξη που έδωσε.

Για πρώτη φορά η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως είναι Αλβανίδα, και εξήγησε το λόγο που τόσο καιρό το έκρυβε!

«Έκρυψα πως έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί στο ξεκίνημά μου πήγαινα στις δισκογραφικές και πριν καλά-καλά μπω στις «Mystique», δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν ταμπού για αυτούς» δήλωσε η ίδια.

Η τραγουδίστρια, όπως ανέφερε, βίωσε το ρατσισμό σε πολύ μικρή ηλικία, όμως αυτό την έκανε πιο δυνατή: «έχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα ν��α παιδιά. Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που “φούσκωσε” η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής»

Η ίδια, όπως τόνισε, πάντα ένιωθε Ελληνίδα καθώς δεν ξέρει άλλη γλώσσα: «εδώ έμαθα γράμματα και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου πως τίποτα δε θα με εμποδίσει να κάνω αυτό που θέλω»