​Το ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της και για τον λόγο αυτό έφυγε για την Αμερική, εξομολογήθηκε η Ανέτ Αρτάνι, που έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο «Fame Story» και εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision του 2006!

«Ο σύντροφός μου με κακοποίησε. Μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό, έφυγα από την Ελλάδα γιατί φοβόμουν! Δεν χαιρέτησα κανέναν, το ήξεραν μόνο δύο τρία άτομα. Έφυγα σε χάλια ψυχολογική κατάσταση», κατήγγειλε μέσω της εκπομπής «Μία» η Ανέτ, που πλέον βρίσκεται στην Αμερική, ενώ πρόσθεσε ότι και μία άλλη κοπέλα είχε περάσει τα ίδια.

Οι λεπτομέρειες του εφιάλτη που έζησε η τραγουδίστρια σοκάρουν: «με τράβηξε από τα μαλλιά και έπεσα κάτω, στο πάτωμα και έσπασα το κεφάλι μου. Στα χέρια του έμειναν τούφες από τα μαλλιά μου! Μια φίλη μας που ήταν εκεί, μπήκε στη μέση για να τον σταματήσει. Αυτός έφυγε κι εγώ ήμουν τέζα στο πάτωμα».

Όσο η καριέρα της ανέβαινε, η Ανέτ δεχόταν ψυχολογική και σωματική βία από τον σύντροφό της, ενώ ξεπέρασε τον εφιάλτη με την βοήθεια ψυχολογικής υποστήριξης, έχοντας στο πλευρό της έναν πολύ καλό της φίλο, ο οποίος, όπως είπε, την έκρυψε στο σπίτι του μέχρι να ξεφύγει.

«Μου έλεγε “είσαι ένα σκουπίδι, ένα τίποτα”. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν έχει δίκιο… Την πρώτη φορά, μ’ έσπρωξε μέσα σ’ ένα ασανσέρ κι εγώ όλα αυτά έπρεπε να τα καταπιώ και να βγω στη σκηνή…», είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «ήμασταν πολύ ερωτευμένοι! Αλλά όταν άρχισε να ανεβαίνει το αστέρι μου και ήμουν στα media, άλλαξε. Τα πράγματα άλλαξαν πάρα πολύ και είδα ένα άλλο προφίλ αυτού του ανθρώπου. Για δύο χρόνια πήγαινα ταξίδια, προσπαθούσα να το αποφύγω, αλλά δεν μπορούσα να φύγω γιατί τον αγαπούσα».

Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ανέτ