Μόνιμα στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον γιο του, ζει πλέον ο Στράτος Τζώρτζογλου, που μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή του!

«Ήταν επιθυμία του γιού μου να πάμε στην Αμερική. Το ήθελε πολύ. Εδώ και δύο μήνες είναι ήδη εκεί για την τελευταία τάξη του Λυκείου. Μάλιστα, τα πάει πολύ καλά, καλύτερα απ’ ότι στην Ελλάδα», λέει ο ηθοποιός για την απόφασή του να εγκαταλείψει την χώρα μας.

Όπως προσθέτει, έχουν νοικιάσει ένα μικρό σπίτι σαν γκαρσονιέρα, ενώ πήρε πράσινη κάρτα πέρσι, μετά από δύο χρόνια παραμονής στο Λος Άντζελες και σε δύο χρόνια θα έχει και αμερικανικό διαβατήριο.

«Δεν υπάρχει καμία οικονομική ευχέρεια. Δεν έχω πολλά χρήματα μαζί μου, αλλά με ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα να αισθάνεται ασφάλεια ο Αλκιβιάδης», παραδέχεται ο Στράτος, που κάθισε ξανά στα… θρανία, καθώς φοίτησε σε μία από τις πιο γνωστές σχολές υποκριτικής, εκείνη της Ivanna Chubbuck.

Επισημαίνοντας ότι επέλεξε τη Νέα Υόρκη γιατί ο τρόπος ζωής μοιάζει περισσότερο με εκείνον της Ευρώπης, ο 49χρονος ηθοποιός τονίζει πως πηγαίνει στην Αμερική για να ζήσει, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι να ανεβάσει την «Κραυγή», μία ποιητική σύνθεση που βασίζεται στην «Ασκητική» και την «Αναφορά Στον Γκρέκο» του Καζαντζάκη.