​Κάνναβη με το όνομα του… Μπομπ Μάρλεϊ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αμερικανική εταιρεία, έχοντας τις ευλογίες της οικογένειάς του!

Περίπου τρεις δεκαετίες από τον χαμό του σταρ της ρέγκε -ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, περιλαμβάνεται στους διάσημους που «βγάζουν» χρήματα μετά θάνατό τους- η εταιρεία φιλοδοξεί να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά λανσάροντας κρέμες προσώπου, λάδι κάνναβης, διάφορα αξεσουάρ, αλλά και αυθεντική μαριχουάνα από την Τζαμάικα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε στον κόσμο να κατανοήσει τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει το συγκεκριμένο βότανο», ανέφερε η του Μάρλεϊ, Σεντέγια, ενώ η σύζυγός του, Ρίτα, επεσήμανε: «ο σύζυγός μου πίστευε πως το βότανο αυτό ήταν ένα φυσικό μέρος της ζωής και ένιωθε πως ήταν κάτι σημαντικό για τον κόσμο».

BobMarleyMarijuana.jpg

Η διαφημιστική καμπάνια έχει ήδη αρχίσει, ενώ τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν εντός του 2015 σε περιοχές των ΗΠΑ όπου η χρήση μαριχουάνας έχει νομιμοποιηθεί, όπως η Ουάσινγκτον και το Κολοράντο, καθώς και σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Ουρουγουάη, ο Καναδάς και η Ισπανία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του Μπομπ Μάρλεϊ βάζει το όνομά του σε προϊόντα σχετικά με την μαριχουάνα. Εξάλλου, ο θρυλικός τραγουδοποιός, που πέθανε τον Μάιο του 1981 από καρκίνο, πίστευε στις θεραπευτικές της ιδιότητες και ήταν ένθερμος υποστηρικτής της αποποινικοποίησής της.

Δείτε στο βίντεο το διαφημιστικό για τα προϊόντα κάνναβης