Το πιο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δώρο της ζωής της φαίνεται ότι θα πάρει η Κέιτ Μίντλετον, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ σκοπεύει να ανακοινώσει ότι δίνει το στέμμα στον εγγονό της, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ!

Επικαλούμενο πηγές από το Μπάκιγχαμ, το περιοδικό «Woman’s Day» υποστηρίζει πως η 88χρονη μονάρχης έχει ήδη πάρει την απόφαση για την διαδοχή: παρακάμπτοντας τον γιό της, Κάρολο, θα ορίσει ως διάδοχό της το νούμερο δύο στη σειρά.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η ανακοίνωση για τον νέο βασιλιά θα γίνει μέσω του χριστουγεννιάτικου διαγγέλματος της Ελισάβετ, η οποία έχει ήδη συμβουλευτεί τους ειδικούς του Παλατιού και έχει συζητήσει την απόφασή της, τόσο με τον Κάρολο, όσο και με τον εγγονό της και την σύζυγό του.

Η κίνηση της Ελισάβετ αποσκοπεί στο να τονώσει την δημοφιλία της βασιλικής οικογένειας, η οποία δεν χαίρει και τόσο μεγάλης εκτίμησης από τους Βρετανούς μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά και επειδή θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο στο πλευρό του συζύγου της, του πρίγκιπα Φίλιππου.

Το αν η Κέιτ Μίντλετον στεφθεί βασίλισσα, λίγο πριν γίνει δεύτερη φορά μαμά, δεν μένει παρά… να το δούμε, αφού τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!