Νέο σπίτι αγόρασε η Έλλη Κοκκίνου μετά την πώληση της βίλας που είχε γίνει μήλον της Έριδος με τον πρώ��ν σύζυγός της, Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Η τραγουδίστρια ζει πια στα σύνορα Γλυφάδας-Βούλας μαζί με το γιο της Αλέξανδρο, όπου αγόρασε ένα νεόδμητο πολυτελές διαμέρισμα 200 τ.μ, σε τριώροφη πολυκατοικία που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά.

Βέβαια, δεν στεγάζει εκεί τον έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μπόγρη, αφού ο νεαρός μπασκετμπολίστας βρίσκεται στην Ισπανία, όπου παίζει σε ομάδα μπάσκετ της Ανδόρας.

Το σπίτι διαθέτει επίσης υπόγειο πάρκινγκ και αποθηκευτικούς χώρους, όπως ακριβώς το ήθελε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία εδώ και καιρό αναζητούσε νέα κατοικία.

image.jpg
Πέρυσι το Νοέμβριο, μαζί με τον πρώην σύζυγό της κατάφεραν να πουλήσουν την βίλα, η οποία ήταν ημιτελής, αφού η ανέγερσή της επήλθε λίγο μετά το γάμο τους, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί καθώς ήρθε ο χωρισμός του ζευγαριού. Τελικά, έπειτα από δικαστική διαμάχη, η οποία κατέληξε σε συμβιβασμό, η βίλα πουλήθηκε έναντι του ποσό των 2 εκ. ευρώ.

Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τον παιδικό σταθμό που διατηρεί εδώ και περίπου τρία χρόνια μαζί με τη μητέρα της.