Σοβαρεύουν τα πράγματα, όπως φαίνεται, για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και το νέο της αγαπημένο, Τσάρλι Έμπερσολ, καθώς, η 32χρονη τραγουδίστρια τον γνώρισε στα παιδιά της!

Τι και αν η σχέση είναι πολύ «φρέσκια», μιας και το ζευγάρι, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, είναι μαζί δύο μήνες αφότου η Μπρίτνεϊ χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της που την απάτησε;

Φαίνεται ότι ζουν μεγάλο έρωτα, καθώς σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η διάσημη ποπ σταρ δεν έχασε ευκαιρία και σύστησε τον συνομήλικό της μουσικό παραγωγό, στα αγόρια της, τον 9χρονο Σαν και τον 8χρονο Τζέιντεν!

1415981310986_wps_9_EROTEME_CO_UK_nFOR_UK_SAL.jpg
Όλα αυτά έγιναν βέβαια αφού τον γνώρισαν πρώτα οι γονείς της και τον ενέκριναν για σύντροφό της!

«Είναι πολύ ενθουσιασμένοι που βγαίνει με τον Τσάρλι. Είναι πολύ καλά οικονομικά, έξυπνος και φιλόδοξος. Δεν ανησυχούν μην τυχόν εκμεταλλεύεται την κόρη τους» ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

1415982604386_wps_1_09_NOV_2014_n_nBRITNEY_SP.jpg
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιβεβαίωσε το νέο έρωτα στη ζωή της, με μία selfie. Αφού «ανέβασε» την φωτογραφία στα social media, βάζοντας στη λεζάντα μόνο μία καρδούλα, η Μπρίτνεϊ δέχθηκε «βροχή» από likes και σχόλια θαυμαστών για τη νέα ��ελίδα στα προσωπικά της!