​Να βγει… από πάνω προσπαθεί ο ηθοποιός Στίβεν Κόλινς, ο οποίος όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 11-13 ετών, ενώ κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τουλάχιστον τρία από αυτά.

Stephen+Collins+Faye+Grant+World+Premiere+DKjn5SxpUJLl.jpg73158949.jpg
Στα… «τάρταρα» έστειλαν τον ηθοποιό, ηχητικά ντοκουμέντα από την επίσκεψή του στον ψυχολόγο, τα οποία έδωσε στην δημοσιότητα η πρώην σύζυγός, του Φέι Γκράντ.

202047-1b42c9ea-4e1e-11e4-b6e4-edc180f5fd07.jpg
Σε αυτά μεταξύ άλλων, ο 67χρονος σταρ ομολογεί πως φαντασιωνόταν στοματικό σεξ με το ίδιο του το παιδί, καθώς και ότι έκανε σεξ με ένα 11χρονο κορίτσι στη Νέα Υόρκη.

people-stevencollins_100246269-1.jpg

Μετά από αυτές τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, προκλήθηκε σάλος, καθώς ο Κόλινς ήταν παγκοσμίως γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά «Στον 7ο Ουρανό», όπου υποδυόταν τον πολύτεκνο…ιερέα!

seventh-heaven-pulled-from-networks-amid-stephen-collins-child-molestation-scandal.jpg
Το «αστείο» της υπόθεσης, είναι πως ο 67χρονος μετά τις διαστάσεις που πήρε το σκάνδαλο, ζητά από την πρώην σύζυγό του το ποσό του ΕΝΟΣ εκατομμυρίου δολαρίων, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να τον αποζημιώσει, επειδή δεν μπορεί πλέον να βρει πουθενά δουλειά.

7th-Heaven-actor-Stephen-Collins-investigated-for-child-molestation.jpg
Παράλληλα, επισημαίνει πως δεν είχε κανένα δικαίωμα να τον καταγράψει κρυφά στο γραφείο του θεραπευτή του, ενώ απαιτεί να αφαιρεθεί το ποσό από το μερίδιό της κατά τον χωρισμό της κοινής τους περιουσίας που αποτιμάται σε περίπου 14 εκατομμύρια δολάρια.