Για το θάνατο του αδελφού της, το «The Voice» και τον έρωτά της με τον 26χρονo φοιτητή μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Μελίνα Ασλανίδου.

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι η απώλεια του αδελφού της ήταν μια τεράστια αλλαγή για εκείνη.

«Ένας άνθρωπος έφυγε και αναποδογύρισε όλη η ζωή μου. Πιστεύω ότι οι ψυχές υπάρχουν. Μέσα μου δεν έχει χαθεί ο αδερφός μου» ανέφερε και τόνισε ότι τον αισθάνεται πάντα. «Το πένθος είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία. Βιώνεις τρεις φάσεις. Αρχικά αρνείσαι να συνειδητοποιήσεις ότι ο άνθρωπός σου έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό μπορεί να πάρει πολύ καιρό. Η δεύτερη φάση είναι εγωιστική. Σκέφτεσαι γατί μου το έκανες αυτό; Δεν το έχει κάνει εκείνος βέβαια. Δεν ήταν επιλογή της ψυχής που έφυγε να γίνει αυτό. Απαιτείται πολύ μεγάλη δουλειά από τον άνθρωπο που βιώνει την απώλεια. Η τρίτη φάση, που μπορεί να μην έρθει και ποτέ, είναι η αποδοχή. Βλέπεις ζωές να καταστρέφονται από μεγάλες απώλειες» είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι έκανε ψυχανάλυση για να βοηθήσει τον εαυτό της.

«Μου πήρε αρκετά μεγάλο διάστημα. Στην ουσία δεν ξεπερνιέται ποτέ, γιατί πάντοτε θέλεις να είναι παρών ο άνθρωπός σου. Θεωρώ ότι είμαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο πλέον. Το έχω διαχειριστεί».

aslanidou3.jpg

Την περασμένη εβδομάδα φωτογραφικός φακός την τσάκωσε με τον 26χρονο σύντροφό της, Μιχάλη Καμπουράκη, στη Θεσσαλονίκη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και δέκα μήνες.

051114091946_6856.jpg
«Είμαι ερωτευμένη και καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω, όμως, ��α μιλήσω περισσότερο», είπε και συμπλήρωσε για τις φωτογραφίες των παπαράτσι: «Ξεκίνησε από πέρυσι. Δεν ασχολήθηκε κανένας από τους δυο μας. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι δημόσια, αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Δεν θέλω να δίνω παραπάνω διάσταση στα γεγονότα»

Όσον αφορά στο «The Voice», όπου πέρυσι έκατσε στη θέση του coach; «Πέρασα από χίλια κύματα. Για αρκετό καιρό προβληματιζόμουν και δεν ήμουν σίγουρη για το αν έκανα καλά που συμμετείχα στο The Voice ή όχι. Καθόμουν στην καρέκλα και αναρωτιόμουν “Πρέπει να είμαι εδώ;”. Όταν διαπίστωσα ότι κάποια από τα παιδιά είχα ανάγκη τη δική μου παρουσία εκεί για να εκφράσουν κι ένα άλλο κομμάτι τους, πήρα δύναμη. Είμαι γενικά διακριτικός άνθρωπος. Πολλές φορές όντως συμφωνούσα με τη θέση των υπολοίπων. Παρόλα όλα αυτά ήμουν λίγο φοβισμένη. Πέρασα το στάδιο του να φοβάμαι να μιλήσω καθαρά. Τώρα νιώθω πιο άνετα. Είχα βρεθεί σε ένα περιβάλλον που δεν μου ήταν οικείο. Πρώτη φορά εκτέθηκα τόσο πολύ στην τηλεόραση» ανέφερε.