Του άντρα του πολλά βαρύ μην του μιλάτε το πρωί, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τον Νίκο Οικονομόπουλο: «όταν τρώω, δεν σηκώνω το πιάτο μου… δεν δέχομαι η γυναίκα να είναι πάνω από μένα», είπε ο τραγουδιστής και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

«Είμαι παλαιών αρχών. Ήμασταν στο τραπέζι, έτρωγε ο παππούς και η γιαγιά έπρεπε να μαζέψει το τραπέζι. Έτσι έμαθα. Κι εγώ όταν τρώω, δεν σηκώνω το πιάτο μου. Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά έτσι έμαθα από τον παππού. Πιστεύω ότι η γυναίκα στο σπίτι έχει κάποιες συγκεκριμένες δουλειές να κάνει. Δε δέχομαι για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Ότι η γυναίκα κάνει κουμάντο στο σπίτι, εγώ δεν το δέχομαι», είπε στο «Όλα Μπιπ» ο τραγουδιστής.

Και ο Νίκος συνέχισε την -παλαιών δεκαετιών- κοσμοθεωρία του με… απορίες: «δεν είναι ωραίο μόλις τελειώσεις το φαγητό σου να μαζέψει το τραπέζι η γυναίκα; Επίσης, είναι ωραίο να σφουγγαρίζεις εσύ το σπίτι και η γυναίκα σου να διαβάζει εφημερίδα;»!

Eγώ, πάντως, από τον παππού έμαθα ότι οι άντρες δεν βάφουν τα μαλλιά τους. Άντρα με βαμμένα μαλλιά δεν τον δέχομαι! Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά, έτσι έμαθα από τον παππού. Επίσης, είναι ωραίο να έχει η γυναίκα απεριποίητο μαλλί και ο άντρας την πιο must απόχρωση ξανθού σαντρέ που κυκλοφορεί;

Δείτε στο βίντεο την δήλωση του Νίκου Οικονομόπουλου