​Εντελώς νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 12 Αυγούστου, με τον θάνατό του να αποδίδεται αρχικά σε αυτοκτονία, λόγω της κατάθλιψης από την οποία υπέφερε.

Ωστόσο, τρεις μήνες μετά, έγγραφα του δικαστηρίου δίνουν μια πο��ύ διαφορετική και συνάμα, συνταρακτική εκδοχή για τις ακριβείς αιτίες θανάτου του 63χρονου ηθοποιού.

1415704592580_wps_20_No_Merchandising_Editoria.jpg
Σύμφωνα με το TMΖ το οποίο και παρουσιάζει τα εν λόγω έγγραφα, ο Ουίλιαμς υπέφερε από μια φρικτή ασθένεια, την Lewy Bodies Dementia, η οποία προκαλεί διαταραχές στην λειτουργία του εγκεφάλου του.

Η συγκεκριμένη ασθένεια είναι μια μορφή άνοιας που συνδέεται με το πάρκινσον.

1415704634224_Image_galleryImage_Mandatory_Credit_Photo_by.JPG
Μάλιστα λέγεται πως ο Ουίλιαμς πάλευε με την Lewy Body Dementia, αφού μια εκ των συνεπειών της, είναι τα υπερβολικά αποθέματα πρωτεϊνών στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να προκαλούνται παραισθήσεις.

Σε αυτές ακριβώς, αποδίδεται σύμφωνα πάντα με τα έγραφα και τις μαρτυρίες των συγγενών του, η αυτοκτονία του 63χρονου ηθοποιού, ο οποίος παραπονιόταν συχνά για την επίδραση των φαρμάκων που έπαιρνε.

Τέλος, αυτό που αναφέρεται, είναι πως η Lewy Body Dementia, κάνει τους ασθενείς να βλέπουν ανθρώπους, ζώα και αντικείμενα, τα οποία δεν υπάρχ��υν στην πραγματικότητα.