​Άγνωστες λεπτομέρειες από τον γάμο με τον Μπραντ Πιτ αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί, δίνοντας σε όλους μας μια «γεύση» από όσα έγιναν στο χλιδάτο κτήμα τους στη νότια Γαλλία, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου!

«Είναι διαφορετικό να είσαι παντρεμένος τελικά. Μου αρέσει που είμαστε σύζυγοι», λέει η 39χρονη ηθοποιός στο περιοδικό «Vanity Fair», όπως σας έχουμε ενημερώσει και μιλά για την τελετή.

Angelina-Jolie-and-Brad-Pitt_.jpg

Τους γαμήλιους όρκους έγραψαν τα έξι παιδιά των Μπραντζελίνα, τα οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στους πιθανούς καβγάδες! «Δεν είναι ότι πιστεύουν πως οι γονείς τους δεν θα μαλώσουν ποτέ. Απλά μας έβαλαν να ορκιστούμε πως αν ποτέ τσακωθούμε θα ζητήσουμε γρήγορα συγνώμη ο ένας από τον άλλο. Οπότε, κατά τη διάρκεια της τελετής, μας ρώτησαν "Ορκίζεστε ότι θα το κάνετε;" κι εμείς απαντήσαμε "Ορκιζόμαστε"!», λέει η Αντζελίνα.

«Σε αυτό τον γάμο πήγαμε όλοι μαζί», συνεχίζει η ηθοποιός και αναπολεί τις δύο εβδομάδες προετοιμασιών πριν την «μεγάλη» μέρα. «Δεν είχαμε τούρτα, οπότε ο Παξ ανέλαβε να φτιάξει μία. Τα παιδιά έκαναν πρόβες για τα δαχτυλίδια, βάζοντας βελανίδια πάνω σε μαξιλάρια τα οποία τους έπεφταν συνέχεια. Τελικά, τα έδεσαν με λουλούδια, που μάζεψε η μητέρα του Μπραντ», προσθέτει.

tumblr_nbc95oI9u41ry5ul7o4_500.png