Δεύτερη φορά γαμπρός, στα 49 του, λέγεται ότι θα ντυθεί ο Νίκος Μακρόπουλος, που θα παντρευτεί την 28χρονη τραγουδίστρια η οποία έγινε αφορμή για να πάρει διαζύγιο έπειτα από 25 χρόνια γάμου!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο λαϊκός τραγουδιστής και η Γιούλη Τάσσου, που γνωρίσαμε από το «X Factor» και έχει εμφανιστεί σε πολλά σχήματα μαζί του, σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο φημολογούμενος γάμος έρχεται μετά την έκδοση του διαζυγίου του Νίκου από την Χρύσα Καρτέρη και την σφοδρή δικαστική τους «μάχη», που άρχισε πριν από τρία χρόνια: ο τραγουδιστής υποστηρίζει πως πήρε διαζύγιο επειδή δεν άντεχε άλλο την γκρίνια, ενώ η πρώην του καταλογίζει ότι την απάτησε με την Γιούλη όσο ήταν παντρεμένοι!

9648_GIOYLI_TASIOY_NIKOS_MAKROPOYLOS_2142014 (800x434).jpg

Μέχρι στιγμής, κανείς από το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, πάντως, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Νίκος Μακρόπουλος δήλωσε: «νομίζω ότι δεν θα παντρευόμουν ξανά. Και αν γύρναγα τον χρόνο πίσω, δεν θα παντρευόμουν. Παιδί όμως θα έκανα. Πιστεύω ότι ο γάμος χαλάει τη σχέση γιατί σε βάζει σε μια κατάσταση να θεωρείς τον άλλο δεδομένο. Το ωραιότερο σε μια σχέση είναι οι σύντροφοι να παραμένουν γκόμενοι και εραστές. Να υπάρχει ο φόβος ότι ο άλλος μπορεί να φύγει. Όταν η σχέση γίνεται δεδομένη, χαλάει το γλυκό. Ο μόνος λόγος για να παντρευτείς είναι για να αφήσεις στη σύντροφό σου κάπ��ια κεκτημένα, κάποια αποκτήματα για να την εξασφαλίσεις. Αν ο λόγος είναι για να αναγνωριστεί το παιδί σας, το κάνεις και εκτός γάμου».