​Αυτή η Σουηδέζα καλλονή είναι η γυναίκα με την οποία απάτησε ο Άστον Κούτσερ την Μίλα Κούνις, το πρώτο τρίμηνο της σχέσης τους!

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, πρόκειται για μια 21χρονη μακιγιέζ την Λιν Μέισιντζερ, η οποία τα αποκάλυψε όλα στην «Sun», μόλις ένα μήνα αφότου Κούτσερ και Κούνις έγιναν γονείς.

Untitled.jpg
Μάλιστα για να μην την αμφισβητήσει κανείς, συνόδευσε την «πικάντικη» είδηση με μια φωτογραφία όπου εκείνη και ο 36χρονος ηθοποιός είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι της έπαυλης του. Όπως θα παρατηρήσετε, στη φώτο αυτή ο Άστον έχει γενειάδα και μακρύ μαλλί, αφού εκείνη την περίοδο γύριζε την ταινία «Steve Jobs».

gomena-koutser-2.jpg
Όπως ισχυρίζεται η Σουηδέζα make up artist, με τον διάσημο ηθοποιό γνωρίστηκαν σε ένα bar, την φλέρταρε, την πλησίασε και κατέληξαν σπίτι του, όπου δεν της είπε λέξη για την τότε σύντροφό του, Μίλα Κούνις, με την οποία ήταν ήδη τρεις μήνες μαζί!

f2eef0ee54f7803297872f00b41a3249.jpg
«Ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου» θυμάται η Λιν Μέισιντζερ, η οποία αφού απόλαυσε τη συνεύρεση, τον «έδωσε» κανονικα στον Τύπο, αφήνοντάς τον τώρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

gomena-koutser-4.jpg
Άλλωστε το κορίτσι μάλλον το όνομά του ήθελε να ακουστεί, αφού είναι επαγ��ελματίας μακιγιέζ και λίγη αναγνωρισιμότητα θα βοηθούσε (εικάζουμε) στην δουλειά της.
gomena-koutser-5.jpg
gomena-koutser-11.jpg
gomena-koutser-15.jpg
gomena-koutser-6.jpg
gomena-koutser-12.jpg