​Συγκλονισμένη είναι από τον ξαφνικό χαμό της Αλεξίας Αλεξιάδου, η φίλη της Μαρία Λόη, η οποία είχε μιλήσει μαζί της, δύο μέρες πριν το τραγικό συμβάν. Η ίδια σοκαρισμένη, λέει ότι η Αλεξία μαζί με τη μικρή κόρη της Βέφα θα πήγαινε στην Νέα Υόρκη για να κάτσουν μαζί τρεις μέρες. Εκεί θα γύριζαν μια εκπομπή για να αναδείξουν την ελληνική μαγειρική στο εξωτερικό.

alexia-alexiadou.jpg
Η μαγείρισσα αναφέρει ότι έμαθε τα άσχημα νέα από έναν κοινό τους φίλο και έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.

echef_loi3-640x400.jpg
«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημέν��. Δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα. Είχαμε έναν κοινό φίλο με την Αλεξία και με πήρε τηλέφωνο να μου πει τα δυσάρεστα. Μου είπε «η Αλεξία δεν θα έλθει στη Νέα Υόρκη» και τον ρώταγα συνέχεια γιατί. Τότε, σιγά- σιγά μου το είπε και καταστενοχωρήθηκα. Κρίμα, δεν μπορώ να το πιστέψω

Η μαγείρισσα, λέει ότι πιστεύει πως η μητέρα της Αλεξίας, Βέφα Αλεξιάδου πρέπει να είναι απαρηγόρητη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να μιλήσει με την ίδια και να της εκφράσει τα συλλυπητήρια της.

de17b961e0b04f5411e732460f12b8af_L.jpg
«Θέλω να μιλήσω με τη�� κυρία Βέφα, αλλά όχι τώρα. Δεν είναι ακόμα η ώρα, το να μιλήσεις τώρα με μια μ��να που έχει χάσει το παιδί της, θα είναι σαν να «τραβάς» ένα μαχαίρι στην κοιλιά της. Και θα ήθελα να γίνουν όλα αυτά που είχα κανονίσει με την Αλεξία, να κάνουμε προς τιμήν της, μια εκπομπή με την κυρία Βέφα».