Ο τραυματισμός του πατέρα της στον πόλεμο ήταν το γεγονός που «σημάδεψε» την ζωή της Υβόννης Μπόσνιακ, όπως αποκάλυψε μέσα από αφιέρωμα για το μοντέλο η εκπομπή «Μία»!

Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, που κυοφορεί το παιδί του, γεννήθηκε στη Γερμανία, από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Κροάτη, ενώ έχει έναν αδερφό και μία αδερφή. Όταν εκείνη ήταν 6 ετών, ο πατέρας της πήρε μέρος στον πόλεμο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, στον οποίο τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται όταν επέστρεψε στη Γερμανία.

rouxa-be-you-by-yvonne.jpg

Παρά τις προτάσεις που κατά καιρούς της έκαναν, η Υβόννη δεν σκεφτόταν το μόντελινγκ. Τελικά, ο πατέρας της ήταν εκείνος που της άνοιξε τον δρόμο για τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις: είδε μία σοβαρή αγγελία για μοντέλο και την παρακίνησε να το κάνει!

210914185527_7378.jpg

Τα πρώτα βήματα στο μόντελινγκ έγιναν σε ηλικία 14 ετών, στη Γερμανία φυσικά. Όταν τελείωσε το σχολείο, η γοητευτική μελαχρινή άρχισε να ταξιδεύει περισσότερο, μέχρι που, πριν από οκτώ χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα και… δεν έφυγε ποτέ!

Δείτε στο βίντεο όσα δεν γνωρίζετε για την Υβόννη Μπόσνιακ!