Μπορεί τα δημοσιεύματα να την ήθελαν να ντύνεται νύφη το καλοκαίρι που μας πέρασε στο πλευρό του συντρόφου της, Ανδρέα Καψάλ��, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου είπε σε συνέντευξή της ότι θα το πάρει το αγόρι!

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο» ανέφερε προσθέτοντας: «Θα έρθει η στιγμή που θα γίνει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πιο παλιά δεν το πολυσκεφτόμουν! Δεν το σκεφτόμουν τόσο ρομαντικά! Όταν όμως μου έτυχε… ίσως ήταν και η κατάλληλη στιγμή, η κατάλληλη ηλικία, ο κατάλληλος άνθρωπος! Όταν λοιπόν μου έγινε μία πολύ ωραία πρόταση γάμου όλο αυτό μετατράπηκε σε παραμύθι! Έγινε όμορφο όλο αυτό το πράγμα και σκέφτομαι τελείως διαφορετικά το γάμο».

Η Έλενα Παπαρίζου παραδέχθηκε ότι είναι ερωτευμένη και ότι θέλει πολύ να γίνει μητέρα.

«Θέλω να κάνω παιδιά. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά! Είναι ωραία τα παιδιά Μόνο ότι γεμίζει ένα σπίτι με χαρά, με τόσες φωνές και με ενέργεια που σου δίνουν τα παιδιά, νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο» είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη Eurovision όπου συμμετείχε το 2005 και έφερε τη νίκη στην Ελλάδα!

«Είναι ένα Ευρωπαϊκό ωραίο μουσικό φεστιβάλ, πανηγυράκι. Πανηγύρι φεστιβάλ το ίδιο πράγμα είναι γιατί στην τελική ο κόσμος περν��ει καλά. Το σίγουρο είναι πως όλα τα χρόνια που δείχναμε ότι είχαμε παρουσία μέσα στον διαγωνισμό, παρά την κρίση, δείχναμε ότι είχαμε μια υπερηφάνεια. Πάντα όταν κάποιος πάει να εκπροσωπήσει την χώρα έχει ένα κομμάτι υπερηφάνειας. Και επειδή πολύ με ρωτάνε για την κρίση και την Ελλάδα... ναι αλλά ο Ελληνας είναι όρθιος. Ήταν πάντα και θα παραμείνει» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ