Για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Τόνια Σωτηροπούλου, τη ζωή στο Λος Άντζελες και την τηλεόραση μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Δεν μου αρέσει καθόλου που η προσωπική μου ζωή απασχολεί κάποια έντυπα. Το θεωρώ εισβολή, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Φανταστείτε ότι την αδελφή μου κάποια έντυπα την παρουσίασαν ως τη “νέα μου κοπέλα”! Όσο για το σίριαλ με την Τόνια Σωτηροπούλου με ενόχλησε πολύ και σε προσωπικό επίπεδο», είπε.

Αναφερόμενος στην περίοδο που έμενε στο Λος Άντζελες, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι εκεί βρήκε την απόλυτη ηρεμία.

«Στο Λος Άντζελες με κέρδισε η απόλυτη ηρεμία. Με έφερε αντιμέτωπο με εμένα, με τον εαυτό μου. Έψαξα, ξανακοίταξα μέσα μου, βρήκα καινούργιες ισορροπίες, εξοικονόμησα ενέργεια. Αίσθησή μου ήταν ότι περνούσα εκεί ένα γυμνάσιο, μια άσκηση», είπε.

Όσο για την ανάγκη που τον οδήγησε να φύγει ��πό την Ελλάδα τη στιγμή που βρισκόταν στα πάνω του είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν να κάνω ένα διάλειμμα. Με το που βγήκα ως ηθοποιός έγινα αμέσως γνωστός, αναγνωρίσιμος και ήταν σαν να μην έχω γνωρίσει άλλο κόσμο. Ήθελα να δω τι γίνεται πέρα από την πρώτη γραμμή».

Τέλος ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε ότι δεν έχει σπίτι του τηλεόραση.

«Δεν έχω στο σπίτι τηλεόραση από το 1995, πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός. Ο λόγος; Με αποχαυνώνει. Όταν κάθομαι μπροστά στην κινούμενη εικόνα μαγεύομαι και ξεχνιέμαι για ώρες», δήλωσε.