​Μπορεί όλοι να περίμεναν ότι οι κολλητοί του Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάνε στη Βενετία για το γάμο, θα πήγαιναν στο χλιδάτο πάρτι που ετοίμασαν οι γονείς της Αμάλ στο Λονδίνο, αλλά από ότι φαίνεται δεν συνέβη ούτε αυτό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του E! Entertainment, η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε ονόματα ανθρώπων που μένουν στη Βρετανία και δεν κατάφεραν να πάνε στη Βενετία για να παραβρεθούν στον γάμο.

251014225220_0351.jpg

Στο γαμήλιο πάρτι λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της Αμάλ Κλούνεϊ από την Οξφόρδη, όπως επίσης και φίλοι της οικογένειας Αλαμουντίν, τους οποίους η Αμάλ γνωρίζει από μικρό κοριτσάκι.

«Δεν υπήρχε ούτε ένας σταρ του Χόλιγουντ στο συγκεκριμένο πάρτι, πλην του ίδιου του Τζορτζ Κλούνεϊ», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας Αλαμουντίν, κόβοντας έτσι την όρεξη σε όποιον περίμενε λαμπερά ονόματα στο πάρτι.

Όπως έγραψε και το star.gr, το πάρτι έγινε στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Danesfield House Hotel &Spa στο Μπακινχαμσάιρ, στη Νοτιοανατολική Αγγλία.

251014225221_1053.jpg

Ο Τζορτζ και η Αμάλ κατέφτασαν στο ξενοδοχείο με μια πολυτελέστατη λιμουζίνα, ενώ τα φλάς έκλεψε η γνωστή δικηγόρος, με την μπρονζέ μεταλλική τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει, η οποία εί��ε ένα αβυσσαλέο σκίσιμο στο πόδι.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν οι γονείς της Αμάλ, Μπάρια και Ραμζί Αλαμουντίν, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας, δήλωσαν ότι ο Τζορτζ δεν είχε κανένα πρόβλημα που στο πάρτι δεν ήταν κανένας από τους φίλους του.

251014225222_2270.jpg

«Πέρασε υπέροχα. Ο Τζορτζ έχει γνωρίσει αρκετούς από τους φίλους της Αμάλ και τους βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέροντες και καλλιεργημένους. Του αρέσει πολύ να περνά χρόνο μαζί τους», τόνισαν.