​Επαγγελματίας στις… ερωτικές σκηνές δηλώνει η Σαϊλίν Γούντλεϊ, προσθέτοντας ότι, αν και μόλις 23 ετών, έχει χάσει την παρθενιά της τέσσερις φορές!

«Έχω χάσει την παρθενιά μου τέσσερις φορές και, προφανώς, είμαι επαγγελματίας σε αυτό. Ένα από τα πράγματα που θέλησα να κάνω με πάθος σε αυτές τις σκηνές είναι να τις κάνω να μοιάζουν όσο πιο αληθινές γίνεται», δήλωσε στο «Hollywood Reporter» η Σαϊλίν, που άρχισε την καριέρα της σε τηλεοπτικές σειράς από την ηλικία των 8, αλλά και έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές του Hollywood, όπως τα «Οι Απόγονοι», «Ονειρεμένο Τώρα» και «Η Τριλογία της Απόκλισης».

Το έχει πάρει το κολάι το κορίτσι, το οποίο και στην ταινία που γυρίζει τώρα, το «White Bird in a Blizzard» θα χάσει για ακόμα μία φορά την παρθενιά της!

«Το να χάνεις την παρθενιά σου δεν έχει καθόλου πλάκα», δηλώνει, πάντως, η 23χρονη (που κατά πολλούς θεωρείται ως η νέα Τζένιφερ Λόρενς), προσθέτοντας ότι τα κορίτσια δέχονται την μεγαλύτερη πιεση για να ενδώσουν πρώτη φορά στο σεξ, όχι από τα αγόρια, αλλά… από τις φίλες τους! Με τόσες φορές που έχει χάσει την δική της... κάτι παραπάνω θα ξέρει η Σαϊλίν!