​Πραγματικότητα έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το όνειρο ενός 11χρονου που πάσχει από καρκίνο, καθώς εμφανίστηκε μπροστά του χωρίς εκείνος να γνωρίζει το παραμικρό!

Ο πρώην άσος της μπάλας δεν δίστασε να κάνει έκπληξη στον μικρό Λόυντ, έναν απο τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας για την «μάχη» κατά του καρκίνου, το «Stand Up For Cancer». Άφωνος έμεινε ο 11χρονος, που δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του όταν, ξαφνικά, είδε το ίνδαλμά του να τον πλησιάζει, αλλά και να συζητά μαζί του για το ποδόσφαιρο και να του δίνει ως δώρο μία μπάλα με την υπογραφή του!

david-beckham1--z.jpg

Εμφανώς συγκινημένος, ο Ντέιβιντ έδωσε συμβουλές στον Λόυντ, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Μάιο, οπότε και διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι, θεωρούταν από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου στη Βρετανία και τον «πολιορκούσαν» μεγάλες ομάδες. Παράλληλα, η σ��νάντησή τους καταγράφθηκε σε βίντεο, ώστε να προβληθεί στο πλαίσιο της καμπάνιας.

david-beckham--z.jpg

Σήμερα, ο 11χρονος, που έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις και χημειοθεραπείες, είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι, αλλά δεν το βάζει κάτω, συμμετέχοντας, παράλληλα, σε καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο!

david-beckham2--z.jpg