Τι κι αν πέρυσι δήλωνε πως δεν θα συνεργαζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη, εξαιτίας των δηλώσεών του υπέρ της Χρυσής Αυγής; Φέτος άλλαξε γνώμη η Πέγκυ Ζήνα και… θα εμφανίζεται μαζί του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Η συνεργασία Νότη – Πέγκυς προέκυψε μετά το «ναυάγιο» του σχήματος Γαρμπή – Θεοδωρίδου – Ζήνα λόγω της αναίτιας αποχώρησης της Νατάσσας, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει. Μάλιστα, η ανακοίνωση ότι οι δύο τραγουδιστές έδωσαν τα χέρια και θα εμφανίζονται στο «Φωταέριο» έφερε καυστικά σχόλια για την Πέγκυ, που δέχεται επικρίσεις ακόμα και από θαυμαστές της.

«Πέρυσι ήμουν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που είχε πει ότι την δεδομένη στιγμή, με τον τρόπο που ήθελε να συνεργαστεί πέρυσι και πρόπερσι ο Νότης, πιθανόν δεν θα το έκανα. Πέρυσι ήταν υποθετική η ερώτηση, φέτος είναι πραγματική. Κάθε χρόνο, ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται την ανάγκη να κάνει διαφορετικά πράγματα στην Τέχνη, γιατί αλλιώς όλοι οι καλλιτέχνες θα ήμασταν πολύ βαρετοί», δικαιολογήθηκε η τραγουδίστρια, πριν την εμφάνισή της σε γνωστό club της Αθήνας, στο πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού «Λάμψη 92,3».

Μπορούσε, πάντως, να πει το ίδιο και με πιο λίγες λέξεις: είπα - ξείπα…

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Πέγκυ για την συνεργασία με τον Νότη!