​Λίγους μόλις μήνες κατάφεραν να αντέξουν χώρια Μέγκ Ράϊαν και Τζόν Μέλενκαμπ.

Το ζευγάρι αν και είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι, φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο ειδύλλιό του.

1413477304586_Image_galleryImage_EXCLUSIVE_PREMIUM_EXCLUSI.JPG
Σε αυτό συνέβαλε προφανώς η προσπάθεια του 63χρονου ρόκερ, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την 52χρονη ηθοποιό, είχε ορκιστεί να την «φέρει» πίσω.

Οι παπαράτσι, τους τσάκωσαν στο Σόχο, την ώρα που έμπαιναν σε ένα κτίριο.

Ντυμένοι casual, έδειχναν χαλαροί και άνετοι με το που εντόπισαν τους φωτογράφους, χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια να κρυφτούν.

1413477401104_Image_galleryImage_EXCLUSIVE_PREMIUM_EXCLUSI.JPG
Φαίνεται πως ο Μέλενκαμπ κατάφερε να την «ρίξει» τελικά, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα είχε κάνει «εκστρατεία» για την αγάπη του, κάνοντας δημόσιες δηλώσεις για το πόσο πολύ τη θέλει και την αγαπάει:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έμεινα για 3,5 χρόνια με την Μέγκ. Είναι ένα όμορφο πλάσμα, και ξέρω πως ποτέ μα ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν θα βρω κάποια τόσο αστεία όσο εκείνη. Είμαι ευγνώμων που την γνώρισα» είχε δηλώσει ο ρόκερ λίγο μετά τον χωρισμό του. Και δεν έμεινε εκεί. Σε άλλες του δηλώσεις είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ποτέ δεν λέω για κάτι ότι έχει πεθάνει. Δεν παραιτούμαι με το παραμικρό!»

1413477428677_wps_8_EXCLUSIVE_PREMIUM_EXCLUSI.jpg
Όλα αυτά, φαίνεται πως «μίλησαν» στην ψυχή της Μέγκ Ράϊαν, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό «Closer» έχει αρχίσει και «λιώνει» βλέποντας την προσπάθειά του.

Όσο για τον αρχικό λόγο που χώρισαν; Είχαν διαφωνήσει ως προς το μέρος που θα ζήσουν. Η Μέγκ ήθελε να μείνει στην Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει ο 22χρονος γιος της, ενώ ο Τζόν προτιμούσε να πάνε στον τόπο καταγωγής του, στο Μπλούμινγκτον της Ιντιάνα.

Κάπως έτσι ήρθε η ρήξη. Φαίνεται όμως πως πλέον ο ρόκερ είναι έτοιμος να βάλει νερό στο κρασί του, αφού όπως αναφέρουν φίλοι του, το «ναι» της ηθοποιού, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένος.