Τη μάχη που δίνει με την διπολική διαταραχή αποκάλυψε η Ρένε Ρούσο στην εκπομπή «Τhe Queeb Latifaf Show» όπου ήταν καλεσμένη με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας «Nightcrawler».

1413324831271_wps_7_Rene_Russo_s_Startling_Co.jpg
Η 60χρονη ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστή κυρίως για το ρόλο της στα φιλμ «Leathel Weapon» στο πλευρό του Μελ Γκίμπσον, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της παιδικής της ηλικίας αλλά και την ψυχική νόσο, αφήνοντας έκπληκτους τον συμπρωταγωνιστή της, Τζέικ Γκάιλενχαλ, όσο και την παρουσιάστρια.

1413324861285_Image_galleryImage_No_Merchandising_Editoria.JPG
«Για όλους τους ανθρώπους που έχουν αυτό το πρόβλημα και ίσως νιώθουν άσχημα να πάρουν αγωγή, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Σε εμένα αυτό δούλεψε. Είναι ΟΚ, θα τα καταφέρετε. Δεν είναι εύκολο αλλά θα τα βγάλετε πέρα. Έχω τα up και down μου. Πέρναγαν στιγμές που δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πίστευα πως είχα κατάθλιψη. Τόσο καιρό δεν είχα μοιραστεί όλο αυτό με τον κόσμο, αλλά τελικά πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό. Έχω φίλους που αρνούνται να πάρουν αγωγή και πραγματικά υποφέρουν!» ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα σε όσους το έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ