Το μεγάλο φινάλε της πιο σημαντικής περιοδείας στην καριέρα του, «Ace Of Hearts Tour» εντυπωσίασε του θαυμαστές του Σάκη Ρουβά, οι οποίοι έζησαν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Γεμάτος ενέργεια και ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρέσυρε σε ένα μουσικό ταξίδι 23 ετών πορείας, τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στους σκοπούς του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την στήριξη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο αγγελιοφόρος της Ελπίδας και εθελοντής δότης μυελού των Οστών, αφοσιωμένος στους σκοπούς του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας", δέχθηκε τις ευχές της προέδρου του Συλλόγου, κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε πόσο εύκολο για όλους μας είναι να γινόμαστε εθελοντές και πόσο τυχεροί θα ήμασταν αν βρισκόταν κάποιος λήπτης στον οποίο θα μπορούσαμε να του προσφέ��ουμε ακόμα και την ίδια του τη ζωή» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα, συμπράττοντας , επί σκηνής, με τους Onirama, τους Otherview και τη Δούκισσα Νομικού ενώ γνωστοί DJ ανάμεσα τους και ο Πιερ Σαρκοζί, ο γιος του Νικολά Σαρκοζί, ξεσήκωσαν τους θεατές με τις επιλογές τους.

Στο μεγάλο φινάλε της συναυλίας, για την οποία εργάστηκαν ακούραστα οι συνεργάτες του, ο Σάκης Ρουβάς φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους θεατές για την αγάπη που εισέπραξε σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας του σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ