​Εμφανώς συγκινημένος παρέδωσε την κόρη του, Κριστιάνα, στον αγαπημένο της, Φρανσέσκο, ο Ρομπέρτο Καβάλι, που από την Τετάρτη είναι… πεθερός!

Cristiana-and-Roberto-Cavalli-c.jpg

Μέσα από το blog του, ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μιλά για τα συναισθήματά του την «μεγάλη μέρα», δημοσιεύοντας, παράλληλα, φωτογραφίες από τον γάμο.

Cristiana-Francesco.jpg

«Το να συνοδεύεις την κόρη σου την ημέρα του γάμου της είναι πρωτόγνωρη εμπειρία, κάτι που δεν έχεις καν φανταστεί. Γεμίζεις με ανυπέρβλητη συγκίνηση!», γράφει ο Καβάλι και αποκαλύπτει τι σκεφτόταν όσο περπατούσε αγκαζέ με την νύφη: «αυτά τα λίγα λεπτά περνούσαν από το μυαλό και τα μάτια μου οι ευτυχισμένες στιγμές που περάσαμε μαζί. Οι πρώτες μέρες της στη ζωή, τα πρώτα της βήματα, τα πρώτα της λόγια, η πρώτη μέρα στο σχολείο, η πρώτη της αγάπη…».

Angels.jpg

Στο κείμενό του, με τίτλο «Η Υπερηφάνεια Ενός Πατέρα», ο σχεδιαστής καταλήγει: «είμαι χαρούμενος, πιο χαρούμενος απ’ όσο μπορώ να περιγράψω! Σ’ ευχαριστώ Κριστιάνα για όλη την ευτυχία που μου έδωσες και συνεχίζεις να μου δίνεις. Είμαι, όπως πάντα, περήφανος για σένα!».

The-Angels.jpg