​Τελειωμό δεν έχουν οι «πικ��ντικες» αποκαλύψεις των celebrities: τελευταίο θύμα των χάκερς είναι η αρραβωνια��τικιά του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, η οποία εμφανίζεται γυμνή στο κρεβάτι να προσκαλεί τον παρτενέρ της!

Τα δύο βίντεο που διέρρευσαν στο Ίντερνετ είναι τραβηγμένα από το κινητό τηλέφωνο της 28χρονης ηθοποιού, η οποία γδύνεται και, στη συνέχεια, κάνει «κόλπα» στο κρεβάτι, απευθύνοντας ερωτικό κάλεσμα στον αγαπημένο της, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων, ότι της έλειψε και πως θέλει να την κάνει να… βογκήξει!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε βίντεο «καυτές» αποκαλύψεις από τους 101 celebrities που έπεσαν θύμα των χάκερς στις αρχές Σεπτέμβρη και οι γυμνές φωτογραφίες τους κάνουν τον γύρο του κόσμου… Στο ίδιο «πακέτο» περιλαμβάνονται και τα πρώτα γυμνά ενσταντανέ ενός άνδρα της showbiz, που δεν είναι άλλος από τον γιο του διάσημου παλαισιτή Χαλκ Χόγκαν, Νικ.

Πάντως, δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε στο Ίντερνετ και «πιπεράτο» βίντεο της Τζένιφερ Λόρενς, καθώς χάκερ ισχυρίζεται ότι το έχει στη διάθεσή του και σκοπεύει να το δείξει σε κάθε ενδιαφερόμενο, με… το αζημίωτο! «Δεν είναι σκάνδαλο, είναι σεξουαλικό έγκλημα», είπε σε συνέντευξή της η ηθοποιός, όπως σας έχουμε ενημερώσει, και ξέσπασε κατά των χάκερς.

Δείτε τα σέξι βίντεο της Άμπερ Χερντ!