Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει σκορπίσει η ξαφνική είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Γιαννόπουλος. Μάλιστα, τα δυσάρεστα νέα έγιναν γνωστά μήνες μετά τον θάνατό του, ενώ ουδείς γνωρίζει τα αίτια.

Ο 56χρονος ηθοποιός, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους του, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όμως, εκείνος και η οικογένειά του τηρούσαν σιγή ιχθύος.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τη σύζυγό του, όταν τηλεοπτικός παραγωγός πήρε τηλέφωνο και ζήτησε τον Δημήτρη Γιαννόπουλο για να του προσφέρει δουλειά. Τότε εκείνη του ανακοίνωσε πως ο άντρας δεν ζει πια, γι' αυτό δεν έχει διευκρινιστεί και η ακριβής ημερομηνία που άφησε την τελευταία του πνοή!

Αν και οι ρόλοι του ήταν συνήθως μικροί, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος είχε παίξει σε αρκετές από τους πιο γνωστές σειρές. Κάποιες από αυτές είναι: «Οκέι φίλε» (1974), «Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 - 1927» (1980), «Μπορντέλο» (1985), “Μην φοβάσαι τη φωτιά» (1994), «Κόκκινος Κύκλος» (2000), «10η Εντολή» (2004), «Μαύρα Μεσάνυχτα» (2007) και «Κάρμα» (2009). Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν στη σειρά «Steps», στον ΑΝΤ1, όπου υποδύονταν τον διευθυντή μίας σχολής χορού.