Χαμός θα γίνει, όπως φαίνεται, με τα νέα τραγούδια της Μαντόνα «Two Steps Behind» και «Heartbreak City» τα οποία διέρρευσαν πριν ακόμα κυκλοφορήσει το album.

Στο πρώτο κομμάτι, η βασίλισσα της ποπ, η οποία φέρεται να έχει γράψει και τους στίχους, τα βάζει με την Λέιντι Γκάγκα.

35k0ryw.jpg
Τι και η 28χρονη ποπ σταρ διατυμπανίζει ότι η Μαντόνα αποτελεί το πρότυπο της; Η 56χρονη όχι μόνο δεν το εκτιμάει, αλλά μέσα από τους στίχους του νέου της τραγουδιού χαρακτηρίζει την Λέιντι Γκάγκα «μιμήτρια».

«Είσαι μια μιμήτρια, πού είναι τα πνευματικά μου δικαιώματα; Είσαι όμορφο κορίτσι, αυτό το αναγνωρίζω. Αλλά το να κλέψεις τη συνταγή μου είναι μια άσχημη πόζα . Με μελέτησες αρκετά σκληρά; Ποτέ δεν θα γίνεις - θες απλά να γίνεις εγώ . Σαν μια αδελφή διαταραγμένη, ποιος θα σε βοηθήσει; Στη φαντασία σου μπορείς να τα προσπαθήσεις όλα. Αλλά δεν μπορείς να γίνεις σαν εμένα. Μπορεί να φαίνεσαι αληθινή και να ακούγεσαι αληθινή. Αλλά θα βρίσκεσαι πάντα δύο βήματα πίσω μου» λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

Ωστόσο, από τα «καρφιά» της Μαντόνα δεν γλιτώνει ούτε ο πρώην σύζυγός της, Γκάι Ρίτσι.

Στο κομμάτι «Heartbreak City» η Madonna αναφέρει ότι τη «στοιχειώνει» η ανάμνηση της σχέσης τους και ότι αισθάνεται ότι τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει δόξα. «Μου είπες ότι ήμουν η βασίλισσά σου. Προσπάθησα να σου δώσω τα πάντα. Και τώρα ζητάς την ελευθερία σου» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι!

Η αλήθεια είναι ότι η Μαντόνα καταφέρνει για άλλη μια φορά να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: να προκαλέσει!