Διάλλειμα από τον Τζορτζ Κλούνεϊ θα κάνει η Αμάλ Αλαμουντίν, που θα αφήσει τον γόη του Hollywood για χάρη της Αθήνας και της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα!

Η ν��όπαντρη δικηγόρος επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, λόγω και των προετοιμασιών για τον παραμυθένιο γάμο στη Βενετία, ανέβαλε το ταξίδι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αμάλ Αλαμουντίν θα «πατήσει» Αθήνα την Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, συνοδευόμενη από τρεις συνεργάτες της και όχι, δυστυχώς, τον Τζορτ Κλούνεϊ. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα, ενώ θα επισκεφθεί την Ακρόπολη και θα έχει συνομιλίες με ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Έχοντας διαμηνύσει τη θέση τ��ς υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών από το Βρετανικό Μουσείο στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπως, εξάλλου, και ο σύζυγός της, η κα. Κλούνεϊ, που, μεταξύ άλλων, συνεργάζεται και με τον ΟΗΕ, αναμένεται να αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της Ελλάδας στη «μάχη».

Η Αμάλ θα αναχωρήσει στις 15 Οκτωβρίου, καθώς έχει ακόμα μία… γαμήλια δεξίωση, στις 25 του ίδιου μήνα, λίγο έξω από το Λονδίνο, για περίπου 200 καλεσμένους.