​Θετικός βρέθηκε στο αλκοτέστ ο οδηγός νταλίκας ο οποίος τράκαρε τη Γωγώ Μαστροκώστα το απόγευμα της Δευτέρας. Η σέξι γυμνάστρια μεταφέρθηκε από την Δέσποινα Βανδή στο νοσοκομείο, όπου δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό και πήρε εξιτήριο μετά τις πρώτες βοήθειες, ενώ το αυτοκίνητό της καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, το ατύχημα συνέβη στην παραλιακή Βούλας, και αμέσως οι αστυνομικοί του Τμήματος Καλλιθέας έσπευσαν στο σημείο.

Αφού έκαναν αλκοτέστ στον οδηγό της νταλίκας, διαπίστωσαν πως είχε υπερβεί το όριο.

290914215910_0624.jpg

Την ίδια ώρα, η Γωγώ Μαστροκώστα, που είχε Άγιο, μεταφέρθηκε από την Δέσποινα Βανδή, με την οποία είχε επαγγελματικό ραντεβού, στο Ασκληπίειο Βούλας, όπως βλέπουμε και σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα «Espresso». Aπό το πλευρό της γυμνάστριας έλειπε ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας, καθώς βρίσκεται στο Εξωτερικό.

image1 (788x692).jpg

Οι γιατροί που εξέτασαν την Γωγώ δεν διαπίστωσαν κάτι σοβαρό, εκτός από μία απλή κάκωση και επιπόλαιες εκδορές στο πρόσωπο. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας για να δώσει κατάθεση.