​Ακριβά θα το πληρώσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ το ότι παντρεύτηκε: όχι, δεν αναφερόμαστε στα γαμήλια έξοδα, αλλά στο θρυλικ�� στοίχημα που είχε βάλει ο ηθοποιός και αυτομάτως έχασε, αφού ντύθηκε γαμπρός!

Ιστορία έχει αφήσει στο Hollywood το στοίχημα του νιόπαντρου με την Μισέλ Πφάιφερ και το star.gr, που κατέχει καλά τα της showbiz, σου αποκαλύπτει την… «αναποδιά» στον γάμο με την Αμάλ Αλαμουντί.

Πριν από 21 χρόνια, το 1993, ο Τζορτζ πήρε διαζύγιο από την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ και δήλωνε δεξιά κι αριστερά πως δεν θα ξαναπαντρευτεί!

Κάπως έτσι του απονεμήθηκε ο τίτλος του αμετανόητου εργένη, τον οποίο απαρνήθηκε για χάρη της γοητευτικής δικηγόρου, αλλά και κάπως έτσι προέκυψε και το στοίχημα που έβαλε με την Μισέλ Πφάιφερ ότι θα μείνει ελεύθερος (και ωραίος).

Από το βράδυ του Σαββάτου, ο ηθοποιός μπήκε στο club των παντρεμένων και η συνάδελφός του τρίβει τα χεράκια της: βλέπεις, μπορεί να μην είδε τον χλιδάτο γάμο στη Βενετία από κοντά, αλλά ουρανοκατέβατα θα πέσουν στην τσέπη της περίπου 78.000 ευρώ, από το στοίχημα που είχε βάλει με τον γαμπρό!